Hai Nam Bistro

Újabb blog bejegyzés egy már tesztelt helyszínről.

Úgy tűnik vannak már kedvencek, ahova mindig vissza-visszahúz a szívem :) Plusz a második rendelésnél összezavarodtam, mert nem volt a levesemben babcsíra, amin elgondolkodtam, véletlen maradhatott-e ki vagy esetleg más hússal rendeltem, ezért változhatott az összetevő.

Természetesen ez utóbbi magyarázat volt a helytálló. A forrázott hátszínes verzióban nincs babcsíra és petrezselyem (díszítés?), a lábszárral készült pho viszont tartalmazott minden finomságot.

Szóval ha valakinek hiányozna a babcsíra, kérje lábszárral a levest, minden ízében remek így is úgy is, csak ne érjen minket meglepetés :)

Egyéb változás nincs, továbbra is remek itt a leves, főleg a tészta, de a sült banán is tesztelve lett, nem érdemes kihagyni, csak akkor jobb kisebb adag levest kérni, hogy könnyebben lecsússzon utána a desszert.

Ajánlott időszak 17 környékén érkezéssel, úgy vettem észre, hogy ilyenkor már könnyebb szabad asztalt találni, 16-kor még volt egy kisebb sor, de negyedóra várakozás után akkor is sikerült leülnünk. Ha valakit zavar, hogy sokan várnak az asztalára és nem tud nyugodtan enni, mindenképpen a 17 órát lőjje be érkezésre.