Good Morning Vietnam

Szombaton hirtelen ötlettől vezérelve beugrottunk a Good Morning Vietnam-ba, mert a WeloveBudapest blogon a 6 legjobbb pho levesező hely közt említették, és kíváncsiak lettünk rá. El van azért dugva rendesen a belváros szívében, sok embert se tud egyszerre hellyel kínálni, de azért mégiscsak említésre méltó kis hely.

A pincérek szuper kedvesek, a tálalás is igényes, szóval egyetlen gondunk akadt csak, a mennyiség. Mindig félve írom le, hogy a féladag hiánya picit mindig megijeszt, és sajnos itt is kifogott rajtunk az 1 literes leves. Én még csak-csak megküzdöttem a tartalommal, de barátnőm sajnos a tészta rengeteget hátrahagyva inkább csak a húst és a lét lapátolta be. 

A levesek előtt megosztozkodtunk két tavaszi tekercsen, ha már ázsiai helyen járunk valamelyik tekercset (tavaszi/nyári) mindenképpen meg kell kóstolni, ez alap. Itt nagyon szépen meg volt felezve mindkét tekercs, nagyon gusztusosan nézett ki, az ízre se lehetett panaszunk. Egyetlen dolgot hiányoltam, MÉG TÖBB BABCSÍRÁT (kevesebb tésztát) a levesbe :)

A leves is ízletes volt, a kötelező chilis-fokhagymás kísérő szósz is rendben volt, megadta a leves pikantériáját.

Kártyával, készpénzzel lehet fizetni és még kajaszagúak se lettünk :)